slang
20210829_191407_1630312764301.png

Workshop 'Werken met de Geesten'

Op 16 april 2022 gaan we ons in deze workshop verbinden met de 'spirits'. Dat klinkt eng maar dat is het beslist niet. In het animisme is alles bezield, alles leeft en heeft een bepaalde mate van bewustzijn. Anders misschien dan het onze, maar desalniettemin is het bewustzijn. We kunnen hiermee in contact treden om zo harmonieuzer - d.w.z.: met meer respect, overleg, verbinding, dankbaarheid -  om te gaan met de wereld om ons heen.

Je leert lichte trance technieken om dit kunnen doen, je leert over de geesten zelf en hun werelden en - misschien nog wel het meest belangrijke in dit werk: je leert jouw eigen helper-geesten kennen en we gaan een begin maken om je met hen te verbinden. Zij zijn namelijk de sleutel tot jouw leiding en leerproces in het sjamanisme.

Ik put voornamelijk uit mijn eigen persoonlijke ervaring en probeer sommige zaken te verduidelijken aan de hand van theorie. Deze theorie uit het traditioneel (Siberisch) sjamanisme - van mijn persoonlijke leraar, wijze Sjamaan Morsuk.


 

Zo zal je een basis gegeven worden hoe je met de jouw eigen geesten en die van jouw omgeving kunt communiceren en samenleven op een harmonieuze manier.Na deze workshop kan je verder leren over de traditie van Spirit of Wolf bij het Vrouwenrad, of voor jezelf een bepaalde stroming of traditie uitkiezen om meer nuance aan te brengen in jouw sjamanistisch werk, maar dit hoeft niet per se. We blijven 'basic' werken en houden het eenvoudig.De traditie van Spirit of Wolf is niet dogmatisch, wat betekent dat ik geen goeroe ben of wat dan ook. Ik deel met veel liefde wat ik weet en begeleid graag wanneer je vragen of twijfels hebt en je hoeft nooit dat wat ik zeg aan te nemen. Ik nodig je uit om zelf te ervaren en vanuit daaruit conclusies te trekken in plaats van dat je mij blindelings volgt. Zo ga je de kracht en wijsheid in jezelf vinden i.p.v. buiten jezelf zoeken!


Entree: 45 euro, laag inkomen: 25 euro, moeilijke financiële situatie: stuur me een bericht voor andere afspraak

Datum: 16 april 2022

Tijd: 12:30 - 17:00 uur

Waar: Studio YogaBird, Goudasfalt: Gouderaksedijk 32, 2808 NG Gouda

Aanmelden: via mail info@hetvrouwenrad.com (verplicht)

Max.aantal deelnemers: 15 personen Min.aantal deelnemers: 2

Shamaan alles-2102-2.jpg